Website op maat

Straal je persoonlijkheid en professionaliteit uit.

Designelement1

Website op maat

word Zichtbaar en vindbaar

Waarom een maatwerk website?

Jij bent als ondernemer uniek en wilt dit ook uitstralen. Word zichtbaar én vindbaar als zzp'er, coach, trainer of als je een praktijk hebt. Trek jouw ideale klanten aan met een op maat gemaakte website.

Als ondernemer is het verstandig om een website te hebben. Het is namelijk een van het eerste contactmoment waar een potentiële klant online kennis met je maakt. Een klant leest over je aanbod, je expertise, over jou en voelt of er een klik is. En dit allemaal online en zonder echte ontmoeting.

Susan Smit Marketingadvies

Wat kun je verwachten?

Naast een functionele website pas ik een heldere marketingstrategie toe. Want een website maken bestaat uit meer dan alleen bouwen. Maak van je websitebezoekers klanten. Samen maken wij een professionele website die past bij jouw persoonlijkheid en onderneming.

Wat kun je o.a. verwachten?

  • Uitgebreide intake over de inhoud én jou
  • Website ontwerp die past bij jouw branding
  • 5 unieke webpagina´s
  • Advies over je websiteteksten
  • Goed vindbaar in Google (SEO)
  • Mobielvriendelijke website
  • Snelheidsoptimalisatie
  • Uitleg zodat jij zelf eenvoudig je website kunt aanpassen
  • Technische kennis is niet nodig
  • Optioneel: Marketing Boost

Jouw unieke website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Wat is je investering?

Jij levert de inhoud van je website aan zoals je websiteteksten, logo en afbeeldingen. Daar ga ik verder mee aan de slag.

Van start tot en met de lancering van je website duurt ongeveer 6-8 weken.

Je investering is € 2.777,-

 

Prijs is exclusief BTW, domeinnaam, hosting, en extra pagina's.

 

Designelement1

Lancering website.

Je hoeft na de lancering van je website geen updates te doen of andere technische handelingen uit te voeren. Dit gaat namelijk volledig automatisch. Eigenlijk heb je mij na oplevering niet meer nodig 😉 tenzij je naast je website ook je gehele marketing aan wilt pakken.

Een website is namelijk maar één van de marketingtools om klanten te krijgen. Om een continue stroom van klanten te krijgen is het belangrijk om de juiste tools in te zetten. Wil je hier hulp bij dan kun je een marketing boost aanvragen om jouw bedrijf naar de next level te tillen.

Let's make magic!

 

“A goal without a plan is just a wish.”

Antoine de Saine-Exupéry

Designelement1

MARKETINGADVIES

Wat Susan voor je kan betekenen.

Susan Smit Marketingadvies

MARKETING boost

Wil jij direct resultaat boeken zonder langlopend marketingtraject? Of wil je zichtbaar en vindbaar worden voor je ideale klanten? Dan is de marketing boost perfect voor jou. Je krijgt daarbij 1 op 1 maatwerk marketingadvies.

Susan Smit Marketingadvies

Trainingen

Wil jij winst maken en een continue stroom aan klanten? Volg dan deze training en leer je marketing succesvol in te zetten. Je krijgt de juiste tools, tips & tricks in begrijpelijke taal en boekt daarna een positief resultaat met je marketing.

Susan Smit Marketingadvies

SOCIAL MEDIA

Heb jij geen tijd, ben je inspiratieloos of heb je wellicht een periode geen zin om actief te zijn op social media? Besteed dan je social media uit aan mij. Ik help jou online zichtbaar blijven en plan minimaal drie maanden jouw berichten op je socials in.

WERKWIJZE

Ik vind het belangrijk om écht samen te werken met jou. Elkaar leren kennen en snappen hoe jij als ondernemer werkt. Alleen dan is het mogelijk om een marketingconcept te ontwikkelen dat bij jouw bedrijf en wensen aansluit. Tijdens onze samenwerking draag ik mijn kennis enthousiast over zodat jij het je eigen maakt.