Susan Smit

Marketing betekent voor mij groei

Designelement1

Over Susan Smit

Je onderscheiden door jezelf te zijn en uit te gaan van je eigen kracht.

WAAROM IK ONDERNEMER BEN?

Ondernemers adviseren

Mijn kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke groei
  • Daadkracht
  • Plezier

Met deze kernwaarden help ik ondernemers, coaches en bedrijven met keuzes maken in het ruime aanbod aan marketingmogelijkheden en de vele tools. Mijn kennis is altijd up-to-date doordat ik beschik over informatie van de laatste marketingontwikkelingen. En geloof mij, deze volgen elkaar in razend tempo op!

Ook deel ik mijn marketingkennis met jou en je eventuele medewerkers. Dit zorgt ervoor dat jij of je team zelf aan de slag kunt om de marketinginspanningen te laten slagen.

Samenwerking
Een prettige samenwerking met jou vind ik belangrijk. Best interessant al die marketingtermen maar ik praat het liefst dezelfde taal als jij. Als we elkaar begrijpen en helder communiceren behalen we samen namelijk écht resultaat.

Duidelijke communicatie
Ten slotte houd ik mij aan de afspraken, communiceer direct en werk op een 'doe maar gewoon' manier. Daarbij sta ik met beide benen op de grond en heb een positieve instelling.

Susan Smit Marketingadvies

Wie ik ben.

Ik ben Susan, marketing professional. Ik zorg ervoor dat jij meer omzet haalt uit je marketing. Dit doe ik anders dan grote marketingbureau's waarbij vooral met lastige vakjargon wordt gesproken. Dit is ook een van de aanleidingen dat ik voor mezelf ben begonnen.

Regelmatig hoorde ik marketingbureau's vooral hun eigen ideeën opdringen, waarbij ze niet luisteren naar de klant en ingewikkelde termen gebruiken. Dit kan anders dacht ik! En zo ben ik in 2014 gestart met mijn bedrijf Susan Smit Marketingadvies.

Naast onderneemster zijn ben ik graag buiten in de natuur, hardloop ik, pak af en toe mijn skeelers en sport sowieso elke week. Ook volg ik diverse studies uit het sjamanisme zoals het medicijnwiel, (familie) opstellingen en transformatie. Naast persoonlijke groei zorgt dit voor een nog beter ontwikkelde intuïtie. Deze kracht  combineer ik met de marketingfeiten.

Ervaring en opleiding marketing

Op mijn LinkedIn profiel staan een aantal (interim) opdrachten beschreven. Mijn opleidingen, trainingen en een aantal cursussen met betrekking tot het marketing vak staan hieronder opgesomd:

  • Nima-A en Nima-B Consumentenmarketing
  • Google Online Marketing
  • Masterclass Online Branding
  • Facebook Adverteren
  • SEO Copywriting

Motto
Ook ben ik moeder van twee lieve kinderen van de leeftijd vier en acht jaar en samen met mijn partner Hans, die ook ondernemer is. Mijn motto is "Never a dull moment."

Het leven is elke dag anders en ik stroom mee met alle (onverwachte) veranderingen.

Designelement1

WAT BETEKENT MARKETING VOOR MIJ?

Groei
Marketing betekent groei voor mij. Je onderscheiden door jezelf te zijn en uit te gaan van je eigen kracht. Elke ondernemer en organisatie is namelijk uniek.

Marketing boeit mij omdat het dynamisch is en altijd in beweging. Je bent nóóit uitgeleerd, (digitale) ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op.

Sales en marketing
Ik vind het een uitdaging om marketing effectief in te blijven zetten. Ik pas daarbij mijn sales achtergrond toe wat een sterke combinatie is. Het vak past perfect bij mij en durf af te wijken van de gebaande paden.

WAT DOE IK IN MIJN VRIJE TIJD?

Ontspanning
Op vakantie zoek ik juist de rust op. Ik word gelukkig van de bergen, zowel in de zomer als de winter. Italië en Frankrijk behoren daarom tot één van mijn favoriete vakantiebestemmingen. Niet alleen om de prachtige natuur maar vooral ook om het heerlijke eten.

Interesse?
Zie jij een samenwerking zitten en wil jij je marketing succesvol toepassen? Of heb je tijdelijke extra hulp nodig op je marketingafdeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

 

Susan Smit Marketingadvies

“Never a dull moment.”

susan smit

Designelement1

MARKETINGADVIES

Wat Susan voor je kan betekenen...

Susan Smit Marketingadvies

MARKETING boost

Wil jij direct resultaat boeken zonder langlopend marketingtraject? Of wil je zichtbaar en vindbaar worden voor je ideale klanten? Dan is de marketing boost perfect voor jou. Je krijgt daarbij 1 op 1 maatwerk marketingadvies.

Susan Smit Marketingadvies

website

Ontwerp samen met mij jouw unieke website. Je krijgt uitleg hoe je zelf eenvoudig aanpassingen doet na oplevering van je website. Je hebt geen technische kennis nodig en de updates gaan automatisch.

Susan Smit Marketingadvies

Trainingen

Wil jij winst maken en een continue stroom aan klanten? Volg dan deze training en leer je marketing succesvol in te zetten. Je krijgt de juiste tools, tips & tricks in begrijpelijke taal en boekt daarna een positief resultaat met je marketing.

Susan Smit Marketingadvies

SOCIAL MEDIA

Heb jij geen tijd, ben je inspiratieloos of heb je wellicht een periode geen zin om actief te zijn op social media? Besteed dan je social media uit aan mij. Ik help jou online zichtbaar blijven en plan minimaal drie maanden jouw berichten op je socials in.