Susan Smit

Marketing betekent voor mij groei

Designelement1

Over Susan Smit

Je onderscheiden door jezelf te zijn en uit te gaan van je eigen kracht.

WAAROM IK ONDERNEMER BEN?

Ondernemers adviseren

Mijn kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke groei
  • Daadkracht
  • Plezier

Met deze kernwaarden help ik ondernemers, coaches en bedrijven met keuzes maken in het ruime aanbod aan marketingmogelijkheden en de vele tools. Mijn kennis is altijd up-to-date doordat ik beschik over informatie van de laatste marketingontwikkelingen. En geloof mij, deze volgen elkaar in razend tempo op!

Ook deel ik mijn marketingkennis met jou en je eventuele medewerkers. Dit zorgt ervoor dat jij of je team zelf aan de slag kunt om de marketinginspanningen te laten slagen.

Samenwerking
Een prettige samenwerking met jou vind ik belangrijk. Best interessant al die marketingtermen maar ik praat het liefst dezelfde taal als jij. Als we elkaar begrijpen en helder communiceren behalen we samen namelijk écht resultaat.

Duidelijke communicatie
Ten slotte houd ik mij aan de afspraken, communiceer direct en werk op een 'doe maar gewoon' manier. Daarbij sta ik met beide benen op de grond en heb een positieve instelling.

Susan Smit Marketingadvies

Wie ik ben.

Ik ben Susan, marketing professional. Ik zorg ervoor dat jij meer omzet haalt uit je marketing. Dit doe ik anders dan grote marketingbureau's waarbij vooral met lastige vakjargon wordt gesproken. Dit is ook de aanleiding dat ik voor mezelf ben begonnen.

Regelmatig hoorde ik marketingbureau's vooral hun eigen ideeën opdringen, waarbij ze niet luisteren naar de klant en ingewikkelde termen gebruiken. Dit kan anders dacht ik! En zo ben ik in 2014 gestart met mijn bedrijf Susan Smit Marketingadvies.

Naast onderneemster zijn ben ik graag buiten in de natuur, hardloop ik, pak af en toe mijn skeelers en fitness elke week. Ook volg ik een studie medicijnwiel uit het sjamanisme. Mijn ontwikkelde intuïtie combineer ik hierdoor goed met  marketingfeiten.

Ervaring en opleiding marketing

Op mijn LinkedIn profiel staan een aantal (interim) opdrachten beschreven. Mijn opleidingen, trainingen en een aantal cursussen met betrekking tot het marketing vak staan hieronder opgesomd:

  • Nima-A en Nima-B Consumentenmarketing
  • Google Online Marketing
  • Masterclass Online Branding
  • Facebook Adverteren
  • SEO Copywriting

Motto
Ook ben ik moeder van twee lieve kinderen van de leeftijd vier en acht jaar en samen met mijn partner Hans, die ook ondernemer is. Mijn motto is "Never a dull moment." Het leven is elke dag anders en ik stroom mee met alle (onverwachte) veranderingen.

 

 

Susan Smit Marketingadvies
Designelement1

WAT BETEKENT MARKETING VOOR MIJ?

Groei
Marketing betekent groei voor mij. Je onderscheiden door jezelf te zijn en uit te gaan van je eigen kracht. Elke ondernemer en organisatie is namelijk uniek.

Marketing boeit mij omdat het dynamisch is en altijd in beweging. Je bent nóóit uitgeleerd, (digitale) ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op.

Sales en marketing
Ik vind het een uitdaging om marketing effectief in te blijven zetten. Ik pas daarbij mijn sales achtergrond toe wat een sterke combinatie is. Het vak past perfect bij mij en durf af te wijken van de gebaande paden.

WAT DOE IK IN MIJN VRIJE TIJD?

Ontspanning
Op vakantie zoek ik juist de rust op. Ik word gelukkig van de bergen, zowel in de zomer als de winter. Italië en Frankrijk behoren daarom tot één van mijn favoriete vakantiebestemmingen. Niet alleen om de prachtige natuur maar vooral ook om het heerlijke eten.

Interesse?
Zie jij een samenwerking zitten en wil jij een gestructureerde marketing toepassen? Of heb je tijdelijke extra hulp nodig op je marketingafdeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

 

Susan Smit Marketingadvies

“Never a dull moment.”

susan smit

Designelement1

MARKETINGADVIES

Wat Susan voor je kan betekenen...

Susan Smit Marketingadvies

MARKETING boost

Ontbreekt het je aan tijd om consequent met marketing bezig te zijn? Wil jij direct resultaat boeken zonder langlopend marketingtraject? Dan is de marketing boost ideaal voor jou!

Susan Smit Marketingadvies

MARKETINGPLAN

Wil jij je bedrijfsdoelstelling behalen? Met een marketingplan formuleren we samen een heldere marketingstrategie en bepalen een duidelijke koers. Dit is de basis voor je succes!

Susan Smit Marketingadvies

Trainingen

Ben jij van plan om winst te maken met je marketing? Volg dan een training om je marketing gestructureerd in te zetten en krijg de juiste tips & tricks voor een langdurig resultaat.

Susan Smit Marketingadvies

SOCIAL MEDIA

Heb je terugkerende online marketingactiviteiten? Denk aan wekelijkse post op social media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram en wil maandelijks een rapportage van de resultaten?