Susan Smit

Marketing betekent voor mij groei

Designelement1

Over Susan Smit

Je onderscheiden door jezelf te zijn en uit te gaan van je eigen kracht.

WAAROM IK ONDERNEMER BEN?

Ondernemers helpen
Graag help ik andere ondernemers met keuzes maken in het ruime aanbod aan marketingmogelijkheden en de vele tools. Mijn kennis is altijd up to date doordat ik beschik over informatie van de laatste marketingontwikkelingen.

Ook deel ik graag deze kennis met de medewerkers van de bedrijven met wie ik samenwerk. Dit zorgt ervoor dat ze zelf aan de slag kunnen om hun marketinginspanningen te laten slagen en ze net zo enthousiast worden over marketing als ik!

Samenwerking
Een prettige samenwerking met de opdrachtgever vind ik belangrijk. Best interessant al die marketingtermen maar ik praat het liefst dezelfde taal als mijn opdrachtgever. Als we elkaar begrijpen kunnen we samen namelijk echt resultaat behalen.

Positief
Ten slotte houd ik mij aan de afspraken, communiceer direct en werk op een 'doe maar gewoon' manier. Daarbij sta ik met beide benen op de grond en heb een positieve instelling.

Susan Smit Marketingadvies

DE START ALS ZZP'ER

Start 2014
Mijn start als onderneemster in 2014 begon behoorlijk hectisch. Hoogzwanger van ons eerste kind haalde ik vlak voor kerst mijn eerste opdracht binnen. Ondertussen zaten wij midden in een verhuizing en werkte ik tijdens kerst aan mijn opdracht tussen de verhuisdozen. Tijd om rustig aan te doen was er niet bij.

Geen ideale start en het was flink aanpakken!

Never a dull moment
Inmiddels heb ik mijn draai gevonden in het mooie Amersfoort waar ik woon met mijn man Hans, die ook ondernemer is, kleuter Thijs en sinds december 2018 is baby Lisa er.

En zoals de start van Susan Smit Marketingadvies is het nog steeds flink aanpakken want er komt veel op mijn pad. Nieuwe diensten, veel ideeën, mooie ontmoetingen met ondernemers, uitdagende opdrachten en de strijd om een juiste werk-privé balans te vinden.

Omdat geen dag hetzelfde is bij ons is mijn levensmotto: "Never a dull moment."

 

 

Susan Smit Marketingadvies
Designelement1

WAT BETEKENT MARKETING VOOR MIJ?

Groei
Marketing betekent voor mij groei. Je onderscheiden door jezelf te zijn en uit te gaan van je eigen kracht. Elke ondernemer en organisatie is namelijk uniek!

Marketing boeit mij ontzettend omdat het super dynamisch is en altijd in beweging. Je bent nóóit uitgeleerd omdat digitale ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen.

Sales en marketing
Ik vind het een uitdaging om marketing effectief in te blijven zetten. Ik pas daarbij mijn sales achtergrond toe wat een sterke combinatie is. Het vak past perfect bij mij want ik daag mezelf graag uit en durf af te wijken van de gebaande paden.

WAT DOE IK IN MIJN VRIJE TIJD?

Sporten
Ik zit niet graag stil, wat ook niet lukt als ondernemer met twee kinderen 🙂 Ik probeer regelmatig naar de sportschool te gaan om te bodypumpen of een andere groepsles te volgen. Bij mooi weer stap ik op mijn racefiets of pak mijn skeelers voor een rondje door de natuur van Amersfoort.

Ontspanning
In onze vakantie zoek ik juist de rust op. Ik word gelukkig van de bergen, zowel in de zomer als winter. Italië en Frankrijk behoren daarom tot mijn favoriete vakantiebestemmingen. Niet alleen om de prachtige natuur maar vooral om het heerlijke eten.

Ibiza
Daarnaast plan ik elk jaar een paar dagen Ibiza om écht tot rust te komen. Dit eiland ademt rust en bruist tegelijk. Zo laad ik mij volledig op en heb ik voldoende energie voor mijn gezin en onderneming.

Susan Smit Marketingadvies

“Never a dull moment.”

susan smit

Designelement1

MARKETINGADVIES

Wat Susan voor je kan betekenen...

Susan Smit Marketingadvies

MARKETINGSCAN

Ontbreekt het je aan tijd om consequent met marketing bezig te zijn? Wil jij direct resultaat boeken zonder langlopend marketingtraject? Dan is de marketingscan ideaal voor jou!

Susan Smit Marketingadvies

MARKETINGPLAN

Wil jij je bedrijfsdoelstelling behalen? Met een marketingplan formuleren we samen een heldere marketingstrategie en bepalen een duidelijke koers. Dit is de basis voor je succes!

Susan Smit Marketingadvies

SEO TEKSTEN

Zie je online kansen? Hoe pak je dat aan? Vind de klik met je klant! Benut de kracht van het internet om je klanten te bereiken door zoekmachine optimalisatie (SEO).

Susan Smit Marketingadvies

SOCIAL MEDIA

Heb je terugkerende online marketingactiviteiten? Denk aan wekelijkse post op social media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram en wil maandelijks een rapportage van de resultaten?