Werkwijze

Hoe ziet onze samenwerking er uit?

Designelement1

Hoe ziet onze samenwerking er uit?

Lees meer over mijn werkwijze

Ik vind het belangrijk om écht samen te werken met jou. Elkaar leren kennen en snappen hoe jij als ondernemer werkt. Alleen dan is het mogelijk om een marketingconcept te ontwikkelen dat bij jouw bedrijf en wensen aansluit. Tijdens onze samenwerking draag ik mijn kennis enthousiast over zodat jij het je eigen kan maken. Dit zorgt ervoor dat we samen aan de slag gaan tijdens onze samenwerking.

Om je alvast kennis te laten maken met mij, heb ik een aantal van mijn eigenschappen beschreven. Mocht je meer willen weten over mij kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Susan Smit Marketingadvies

RESULTAAT GERICHT

Ik maak een goede planning en werk met concrete doelstellingen. Door mijn besluitvaardigheid en focus zorg ik dat doelen gehaald worden. Tussentijds informeer ik je over de resultaten van de marketinginspanningen. Je blijft hierdoor op de hoogte en zijn er achteraf geen verrassingen.

POSITIEF

Door mijn positieve instelling zie ik veel mogelijkheden en kansen. Ik heb plezier in mijn werk waardoor ik energiek ben. Dit geeft mij ruimte om in oplossingen te denken en initiatiefrijk te zijn. Ik laat mij niet snel uit het veld slaan door mijn optimisme.

Designelement1

HELDERE COMMUNICATIE

Vakjargon vertaal ik naar begrijpelijke woorden en ik communiceer helder. Ik maak graag duidelijke afspraken zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Mijn verslagen zijn bondig en overzichtelijk. Ook pas ik visuele content toe voor de leesbaarheid.

KENNIS EN KWALITEIT

Mijn jarenlange werkervaring in combinatie met marketingdiploma’s: NIMA-B Consumentenmarketing, NIMA-A en Online Marketing zorgt ervoor dat ik mijn marketingkennis in de praktijk toepas. Ook volg ik jaarlijks trainingen waardoor ik op de hoogte ben én blijf van de nieuwste marketingtrends-en ontwikkelingen.

AANPAKKEN

Ik steek graag de handen uit de mouwen en heb een hands-on mentaliteit. Naast het bepalen van een marketingstrategie ga ik ook operationeel voor jou aan de slag. Van brainstormen tot de uitwerking van concrete marketingakties en het meten van de resultaten.

ÉCHT LUISTEREN

Om te voldoen aan jouw wensen en behoeften luister ik goed naar je. Ik stel je kritische en verdiepende vragen om een zo volledig mogelijk beeld te vormen van jouw verwachtingen. Van begin tot na het eind van de opdracht ben ik betrokken en denk ik mee.

"If it scares you it might be a good thing to try."

Seth Godin

Designelement1

MARKETINGADVIES

Wat Susan voor je kan betekenen...

Susan Smit Marketingadvies

MARKETING boost

Ontbreekt het je aan tijd om consequent met marketing bezig te zijn? Wil jij direct resultaat boeken zonder langlopend marketingtraject? Dan is de marketing boost ideaal voor jou!

Susan Smit Marketingadvies

MARKETINGPLAN

Wil jij je bedrijfsdoelstelling behalen? Met een marketingplan formuleren we samen een heldere marketingstrategie en bepalen een duidelijke koers. Dit is de basis voor je succes!

Susan Smit Marketingadvies

Trainingen

Ben jij van plan om winst te maken met je marketing? Volg dan een training om je marketing gestructureerd in te zetten en krijg de juiste tips & tricks voor een langdurig resultaat.

Susan Smit Marketingadvies

SOCIAL MEDIA

Heb je terugkerende online marketingactiviteiten? Denk aan wekelijkse post op social media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram en wil maandelijks een rapportage van de resultaten?