(ONLINE) GROEI

MET KLANTGERICHTE MARKETING.

Designelement1

Marketingplan

KLANTGERICHTE MARKETING VOOR (ONLINE) GROEI!

HOE MARKETING INZETTEN?

Jij hebt als ondernemer een bijzonder bedrijf waar je trots op bent. Vol passie werk jij hard om klanten jouw dienst of product te verkopen. Je zet verschillende marketingtools in om meer omzet te behalen.

Susan Smit Marketingadvies

Helaas blijft het gewenste resultaat achter en heb je het eigenlijk te druk om je met marketing bezig te houden. Je weet niet zeker of je de juiste marketingtools gebruikt. En waar begin je?

Ik help je graag om je marketingvraagstukken op te lossen waardoor jij je kostbare tijd aan je eigen werkzaamheden kan besteden.

WAT ALS JE WEINIG AAN MARKETING DOET?

Niks aan marketing doen leidt tot teruglopende resultaten en een slechte toekomst voor jouw onderneming. Bij het ontbreken van een marketingplan en duidelijke koers laat je kansen liggen en loop je omzet mis. Een product of dienst verkoopt zelden zichzelf!

Je hebt een website maar haal je daar wel de maximale omzet uit? Hoe goed ben je vindbaar voor jouw doelgroep? Je zet verschillende marketingtools in, hoewel je niet weet welk kanaal je doelgroep gebruikt. Kortom je omzetgroei blijft achter.

Designelement1

WAT LEVERT MARKETING OP?

Hoe zorg je ervoor dat je wél die geweldige opdracht binnen haalt en je omzet groeit? Dit doen we samen! We denken als een klant, bepalen een duidelijke koers en leggen de basis voor je succes.

Marketing effectief inzetten levert een aantal voordelen op:

  • Meer klanten en een duurzame klantrelatie;
  • Doelstellingen behalen en een duidelijke focus;
  • Structuur en overzicht in je marketinguitingen;
  • Juiste marketingtools inzetten en je doelgroep bereiken;
  • Meer omzet en continuïteit in het aantal opdrachten.

Wil jij profiteren van deze voordelen? Neem dan contact op met mij voor een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij je langs!

Investering v.a. € 2.995,- ex.

“Everyone is not your customer.”

Seth Godin

Designelement1

MARKETINGADVIES

Wat Susan voor je kan betekenen...

Susan Smit Marketingadvies

MARKETINGSCAN

Ontbreekt het je aan tijd om consequent met marketing bezig te zijn? Wil jij direct resultaat boeken zonder langlopend marketingtraject? Dan is de marketingscan ideaal voor jou!

Susan Smit Marketingadvies

SEO TEKSTEN

Zie je online kansen? Hoe pak je dat aan? Vind de klik met je klant! Benut de kracht van het internet om je klanten te bereiken door zoekmachine optimalisatie (SEO).

Susan Smit Marketingadvies

SOCIAL MEDIA

Heb je terugkerende online marketingactiviteiten? Denk aan wekelijkse post op social media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram en wil maandelijks een rapportage van de resultaten?

WERKWIJZE

Ik vind het belangrijk om écht samen te werken met jou. Elkaar leren kennen en snappen hoe jij als ondernemer werkt. Alleen dan is het mogelijk om een marketingconcept te ontwikkelen dat bij jouw bedrijf en wensen aansluit. Tijdens onze samenwerking draag ik mijn kennis enthousiast over zodat jij het je eigen kan maken.